Accident MORTAL la Jucu. Doi bărbați și-au pierdut viața

de clujazi

Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.
Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați.
Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice.

ISU Cluj

Echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, intervine în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Jucu Herghelie.
La fața locului s-au găsit doi bărbați cu traumatisme foarte grave, iar pentru unul dintre aceștia se aplică manevre de resuscitare. Intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii după finalizarea acesteia.

Referitor la intervenția de la Jucu Herghelie: echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, în vârstă de aproximativ 60 de ani, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului.

foto arhiva

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.