Accident la ieșire din Gilău. Șoferul a fugit de la locul faptei

de clujazi

La data de 12 ianuarie, în jurul orei 20.15, a fost înregistrat un eveniment rutier pe DJ107N, la ieșire din localitatea Gilău, soldat cu pagube materiale.

Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 2 autoturisme, la fața locului fiind identificat doar unul dintre cei doi conducători auto și un pasager, care nu au solicitat îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă verificările în acest context pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și în vederea dispunerii măsurilor legale.

“Precizăm faptul că în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, conducătorii de vehicule implicați într-un accident de circulație în urma căruia au rezultat numai avarierea vehiculelor și/sau alte pagube materiale sunt obligați să se prezinte la unitatea de poliție competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Nerespectarea acestei obligații constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, respectiv 4-5 puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile”, anunță polițiștii clujeni.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.