Accident GRAV la Căianu. Patru persoane primesc asistență medicală

de clujazi

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul acestei dimineți la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Căianu.
La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu un bărbat inconștient, în vârstă de aproximativ 60 de ani, extras de participanții la trafic în afara autoturismului. Alți trei ocupanți au iești prin forțele proprii din autoturisme.
Astfel, patru persoane, respectiv trei bărbați și o femeie, au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență la locul accidentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la spital. Bărbatul, aflat în stare inconștiență, prezintă semne vitale, însă a suferit multiple traumatisme.

You may also like

1 comentariu

Sărmașan Ioan 2 mai 2024 - 20:06

Nu-i de mirare : toată porțiunea de drum, cuprinsa între Apahida și intrarea în județul Mureș, este parcursa de către,, șoferii adevarati” cu minim 70 de km/h în localități și peste suta între ele!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.