Grădiniță cu 120 de locuri, inaugurată la Florești. Bogdan Pivariu:Pentru noi, investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare

de clujazi

⭐️Astăzi, cu bucurie și entuziasm, am deschis porțile unei noi grădinițe în Florești, un spațiu modern, construit după cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici, anunță Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Această grădiniță cu o capacitate de peste 120 de locuri, reprezintă nu doar o investiție nouă, ci și angajamentul nostru continuu față de viitorul comunității noastre.
Cu un design interior nordic, care îmbină frumosul cu funcționalul, acest spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri într-un mediu sigur și primitor. Pentru noi, investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare. Credem cu tărie că prin crearea unor astfel de spații, oferim copiilor noștri cele mai bune șanse de a crește și de a se dezvolta în cetățeni responsabili și împliniți.

📚🖍️Le urăm copiilor noștri un călduros bun venit în noua lor casă a cunoașterii!, a mai spus acesta.

#Educație #Comunitate #InaugurareGrădiniță

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.