3 MILIOANE de pasageri pe aeroportul clujean. David Ciceo: Marcăm azi o premieră absolută. FOTO-VIDEO

de clujazi

O premieră istorică a avut loc la Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj, unde s-a înregistrat un număr impresionant de trei milioane de pasageri în cursul acestui an.

Acest moment revine unei călătoare norocoase, Nicoleta Turcitu, care a călătorit de la București cu o aeronavă TAROM.

„Mă simt copleșită. Mulțumesc TAROM și aeroportului din Cluj pentru surpriza făcută. Îmi cumpăr bilete de la TAROM pentru că vreau să evit toate problemele legate de întârzieri și mai ales pentru confort și siguranță. Sunt și mamă, și artist de colaje și e important pentru mine să ajung la timp acolo unde mă așteaptă fiica și familia mea”, a spus Nicoleta Turcitu.

Atingerea acestui record nu are doar o semnificație notabilă în ceea ce privește recuperarea traficului de pasageri pre-pandemie, ci și depășirea performanțelor anului 2019, cel mai bun până în prezent. De asemenea, acest eveniment reprezintă o realizare remarcabilă, deoarece este prima dată când un aeroport regional din România depășește un prag semnificativ de pasageri înregistrat într-un an calendaristic. Pentru a marca această realizare remarcabilă, Nicoleta Turcitu a fost întâmpinată la sosire de o trupă de toboșari.

„Marcăm azi, în premieră absolută, reușita și excelența operațiunilor aeroportuare de pe aeroport, printr-un moment istoric, aniversar, celebrat împreună cu pasagerii și partenerii noștri și anume depășirea pragului de 3 milioane de pasageri. Dacă în 1996, aeroportul înregistra aproximativ 32.000 de pasageri anual, iată că acum, în 2023, traficul a crescut de 100 de ori, atingându-se recordul absolut de 3 milioane de pasageri înregistrați într-un singur an calendaristic”, a declarat directorul general al aeroportului, David Ciceo.

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 24 noiembrie 2023 - 17:20

Cine-i în mijloc Stevie Wonder? Ochelarii îi poartă si-n casă? În tăt liceu’ copkilu’ ăsta nu o purtat ochelari si nici nu mi-am dat seama că mi-o fost coleg

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.