Sediul poliției din Florești va fi modernizat. Primăria a primit finanțări prin PNRR

de clujazi

Comuna Floreşti, judeţul Cluj, demarează proiectul “REABILITAREA MODERATĂ A CLĂDIRII ADMINISTRATIVE – SEDIU POLIȚIE DIN COMUNA FLOREȘTI, JUDEȚUL CLUJ” finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 10 – Fondul Local, I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice, pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale public, cod Proiect C10-I3-2210.

Componenta C10 – Fondul Local abordează provocările legate de disparitățile teritoriale și sociale din zonele urbane și rurale, precum și mobilitatea urbană. Obiectivul acestei componente este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean. Totodată se urmăreşte asigurarea cadrului pentru reformarea și digitalizarea instrumentelor de planificare teritorială și urbană la nivelul autorităților publice locale.

Comuna Floreşti contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor Componentei C10 prin reabilitarea clădirii sediu al Poliţiei din localitatea Floreşti, în vederea îmbunătățirii serviciilor publice prestate la nivelul unității administrativ-teritoriale.

Data de început a proiectului este 27.01.2023, iar data de finalizare este 27.01.2025, durata de implementare a acestuia fiind de 24 de luni, perioadă în care vor fi finalizate lucrările de renovarea energetică a clădirii administrative.

Valoarea totală a proiectului este de 1.202.054,89 lei, din care valoare eligibilă din PNRR fără TVA 1.010.130,16 lei şi valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR 191.924,73 lei.

Date de contact beneficiar Proiect:

Adresă: UAT Comuna Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 170, localitatea Floreşti, judeţul Cluj

Email: [email protected]

Telefon: 0264.265.002

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.