PUZ-ul de restructurare urbană (platforma industrială Carbochim) – Piața 1 Mai – str. Porțelanului în dezbatere publică

de clujazi

Primăria Cluj-Napoca organizează dezbaterea publică având ca temă aprobarea PUZ – de restructurare urbană (platforma industrială Carbochim) – Piața 1 Mai – str. Porțelanului.

Dezbaterea va avea loc joi, 18 iulie 2024, ora 16:00 și se va desfășura în sistem hibrid (fizic – în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca – str. Moților nr. 3 și online, pe platforma Cisco Webex).

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii pot completa online cererea pe website-ul Primăriei (accesibil la acest link până înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței), urmând ca linkul de conectare să fie transmis pe adresa de e-mail indicată.

You may also like

1 comentariu

XENANGTAIDAY 13 iulie 2024 - 06:33

Este esențial ca locuitorii Clujului să participe activ la dezbaterea despre PUZ-ul de restructurare urbană pentru Carbochim! Această oportunitate nu doar că poate influența viitorul zonei, dar reflectă și dorința comunității de a se implica în dezvoltarea orașului. Ce propuneri și îngrijorări ar trebui să discutăm pentru a ne asigura că proiectul respectă nevoile cetățenilor și nu compromite calitatea vieții? Este timpul să ne facem vocea auzită și să contribuim la un viitor urban sustenabil!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.