Liceul și școala din Borhanci “prind contur”! Azi s-a semnat contractul

de clujazi

Cluj-Napoca: 7,3 milioane euro pentru liceul și sala de sport din Borhanci. Astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție. Viitorul Clujului îl construim la noi acasă!

Astăzi, la Primăria Cluj-Napoca, am semnat contractul de proiectare și execuție pentru o nouă investiție în educație – liceul și sala de sport din Hubul educațional Borhanci. Valoarea contractului este de 7,3 milioane euro (36.112.073,2 lei) TVA inclus.

Construcția liceului va avea un regim de înălțime P+2E, unde vor fi amenajate 12 săli de clasă cu o capacitate de 30 elevi, 6 cabinete limbi străine, 9 cabinete profesori, 6 birouri, un cabinet medical, 8 spații depozitare, 12 grupuri sanitare, o bibliotecă.

Sala de sport va avea o suprafață utilă interioară de 1411,20 mp cu parter și etaj parțial, unde se vor amenaja vestiare atât pentru elevi, cât și pentru profesori, grupuri sanitare, spații de depozitare ș.a.. Gradena va avea o capacitate de 195 persoane, iar datorită funcțiunilor moderne în această sală de sport se vor putea organiza competiții sportive.

Proiectul va fi realizat de Asocierea SC Axial Construct Invest SRL – SC Mird Instal SRL – SC Prodesign Engineering & Construction SRL.

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 14 august 2023 - 00:17

O sa-si vânda în sfârsit boculet terenul pe care-l tine pe numele altora

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.