Încep lucrările la BAZINUL de înot din Borhanci. FOTO

de clujazi

Cluj-Napoca: 23 milioane euro pentru construirea bazinului de înot în cartierul Borhanci. A fost atribuit contractul de proiectare și execuție

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci” – care face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipiul Cluj-Napoca, Hub-ul Educațional Borhanci.

Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate – centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) și pădure-parc.

Dorim să dezvoltăm o infrastructură de natație modernă. Astfel, proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație. Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă.

De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 milioane euro.

Valoarea totală estimată a achiziției: 127.014.505,50 lei fără TVA.

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 17 martie 2023 - 16:13

Metroul este unitatea de baza folosita în masurarea minciunii electorale.
1 Metrou = 0,1 tunele sub Feleac = 0,01 Antol = 10 centuri ocolitoare = 100 de parkinguri subterane = 1000 de refaceri/faceri de PUZ-uri = 10000 de bazine de înot

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.