Incendiu URIAȘ pe Tăietura Turcului. FOTO

de clujazi

Un incendiu uriaș a izbucnit pe Tăietura Turcului. Norii de fum se văd de la depărtare. Se pare ca s-ar fi aprins mai multe deșeuri. Revenim cu informații.

UPDATE:

Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 și 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu patru autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă, cu o suprafață de aproximativ 200mp, în care erau depozitate materiale diverse. Structura este situată pe o proprietate privată, de pe strada Aleea Muzeului Etnografic din Cluj-Napoca, iar flăcările au fost localizate.
Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar echipajele operative lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

În caz de incendiu, este important să rămâi calm și să urmezi pașii de mai jos pentru a te asigura că te pui în siguranță și ajuti pe ceilalți să o facă la fel:

  1. Alertați imediat autoritățile prin apelarea numărului de urgență 112.
  2. Închideți ușa încăperii în care vă aflați și toate ușile între aceasta și sursa incendiului. Acest lucru va împiedica răspândirea focului și a fumului.
  3. Fugiți din încăpere și din clădire cât mai repede posibil, în cazul în care nu puteți închide ușile.
  4. Încercați să vă îndreptați spre ieșirea de securitate mai apropiată. Dacă nu o puteți găsi, încercați să ieșiți prin orice altă ușă sau fereastră.
  5. În cazul în care nu puteți ieși din clădire, încercați să vă protejați de fum și foc. Dacă nu puteți găsi un loc sigur, închideți ușa încăperii în care vă aflați și acoperiți-vă gura și nasul cu un prosop umed sau alte materiale umede.
  6. În cazul în care ați ieșit din clădire, îndepărtați-vă cât mai mult posibil de clădire și așteptați ajutorul autorităților. Nu încercați să reintrați în clădire sub nicio formă.

Vezi și: Incendiu în Turda. Un autocamion cuprins de flăcări

Foto/Facebook/ Sergiu Răzvan

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.