Femeie “ruptă de beată” la volan. Polițiștii clujeni au reținut-o

de clujazi

În fapt, la data de 30 iulie a.c., polițiști Biroului Rutier Turda au fost sesizați despre faptul că în jurul orei 11.25, pe DJ 107 R, în localitatea Sălicea, comuna Ciurila s-a înregistrat un accident rutier.

În urma cercetărilor preliminare efectuate la locul evenimentului rutier a reieșit că autoturismul condus de aceasta, în direcția localității Ciurila, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sensul opus de un bărbat de 34 de ani, din județul Maramureș.

În urma coliziunii, un pasager aflat în autoutilitară, bărbat de 33 de ani a fost transportat la o unitate medicală.

Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului autoutilitarea a avut rezultat negativ, iar în cazul conducătoarei auto a indicat o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

La expirarea măsurii reținerii, femeia urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda în vedere luării unor măsuri preventive.

În acest context, reamintim faptul că începând cu luna aceasta, un conducător auto aflat într-un caz similar celui de mai sus, de pe urma căruia rezultă însă decesul unei persoane, va fi condamnat la pedeapsa închisorii cu executare, fără posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte normele rutiere și să fie responsabili! Deciziile necugetate pot avea consecințe tragice!

You may also like

2 comentarii

Fernand 8 august 2023 - 07:57

Ce sa spun 1,25 mare alcoolemie, de la 2 incolo.

Răspunde
Balog Ecaterina 5 august 2023 - 06:06

Bine ca ,a, oprit-o la timp ca poate făcea vrio victima sau ea arfi pățit ceva .ear justia artrebui sa dea niște legi aspre pentru aceste infracțiunii.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.