Elev ARESTAT la Bacău. Și-a UMILIT și LOVIT colegii de clasă

de clujazi

Elevul de 15 ani care şi-a bătut colegii, i-a pus să meargă în genunchi şi i-a băgat cu capul în vasul de toaleta a fost reţinut.

Poliţiştii din Bacău anunţă că au emis ordonanţă de reţinere pe numele elevului de 15 ani care a fost filmat în timp ce îşi agresează colegii, în şcoală. El i-a lovit, umilit şi chiar băgat cu capul în vasul de toaleta pe unii dintre colegii săi, imaginile fiind postate pe Facebook de bunicul unuia dintre elevii care au asistat la scenele violente.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Totodată, facem precizarea că, atât poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, cât şi cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii desfăşoară activităţi preventive în unităţile de învăţământ de pe raza întregului judeţ, pe tot parcursul anului şcolar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”; informează, joi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.