Drumul Bistriței a fost finalizat. FOTO

de clujazi

Consiliul Județean Cluj a finalizat și recepționat lucrările finanțate din fonduri europene care au vizat modernizarea și reabilitarea drumurilor județene DJ 161G Sucutard – Palatca – Vaida Cămăraș – DN 16 și DJ 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga, ca părți ale Lotului 1 al Drumului Bistriței, respectiv a drumului județean DJ 161 (DN 16) Gădălin – Bonțida – DN 1C, parte componentă a Lotului 2 al Drumului Bistriței.

În acest context, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a efectuat joi, 11 aprilie 2024, o vizită la fața locului, ocazie cu care a parcurs și traseul vizat.

Importanța aparte pentru infrastructura rutieră a județului e dată de faptul că am finalizat, iată, cu fonduri europene, întreg Drumul Bistriței, în lungime totală de aproape 82 de km, ambele loturi. Încheierea cu succes a lucrărilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușită din perspectiva arealului vast pe care îl deservesc. În același timp, realizarea acestei noi legături extrem de utile cu județul Bistrița-Năsăud generează efecte benefice în ceea ce privește dezvoltarea acestei întregi zone a județului”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe. 

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.