Compania de Apă Someș lansează un nou website

de clujazi

Compania de Apă Someș S.A., operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj lansează joi, 20 iulie, cu prilejul sărbătorii Zilei Apei, o nouă versiune a website-ului propriu www.casomes.ro.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Accelerarea digitalizării serviciilor publice oferite cetățenilor, coroborată cu utilizarea pe o scară tot mai largă a mijloacelor de informare și plată electronice, ne face să inovăm continuu. Trebuie să folosim tehnologia pentru oameni și în interesul lor! Noul site al Companiei de Apă reprezintă garanția unui acces rapid și facil la toate informațiile și serviciile relevante prestate de acest operator ce deservește, în prezent, circa 800.000 de consumatori”. 

Cu un design modern și funcționalități inovatoare, noul website, care poate fi accesat în trei limbi (română, maghiară, engleză), permite un acces intuitiv și structurat către o serie de funcții noi, dar și îmbunătățite: accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilități, accesul facil către aplicația #MyCAS,legătura cu paginile de socializare ale companiei, amplasarea celor mai relevante și actuale informații la primul contact cu platforma, etc.

Meniul website-ului este unul prietenos cu utilizatorul, fiind construit pe mai multe secțiuni: informații despre companie, responsabilitate socială (secțiune nouă), clienți, informații utile, investiții derulate sau informații publice.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.