Campanie de informare. Floreștenii sunt rugați să-și sterilizeze câinii

de clujazi

Campanie de informare. Floreștenii sunt rugați să-și sterilizeze câinii. Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu cere sprijinul comunității pentru a promova o comunitate responsabilă și iubitoare față de animale.

Ieri, o echipă formată din reprezentanți ai Poliției Locale și ai asociațiilor pentru protecția animalelor au colaborat într-o acțiune de informare și educare cu privire la obligațiile deținătorilor de câini.

Efectivul câinilor comunitari își are originea, de cele mai multe ori, în câini cu stăpân, dar care ajung să fie abandonați de aceștia.

Primăria Florești alocă resursă umană și financiară pentru a elimina această problemă din fașă.

Aceste campanii de subvenționare din bugetul local al costurilor cu sterilizarea câinilor cu stăpân, înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) și microciparea lor este soluția prin care evităm să avem victime ale atacurilor asupra oamenilor pe de o parte și abuzuri asupra câinilor, pe de cealaltă parte.

🐾 Data campaniei: Septembrie – Decembrie 2023

🕘 Programări: 10:00 – 16:00

📞 Telefon: ☎️ 0264-282 071

📍 Locație: Cabinet Sirius Animal Vet – Str. Cetății, Nr. 58

📋 Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: 📧 [email protected], împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil în Florești) și carnetul de sănătate al câinelui.

Să ne unim eforturile pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători! 🐾❤️

⬇️ Mai multe informații:

https://floresticluj.ro/campanie-gratuita-de-sterilizare…/

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.