Bogdan Pivariu: Începe a treia campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân

de clujazi

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești a anunțat demararea celei de-a treia campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân din localitate.

”Microciparea este obligatorie conform legii, iar finantarea acestor campanii de Primăria Florești face parte din angajamentul nostru de a promova o comunitate responsabilă și iubitoare de animale.

Aceste campanii pe care le susținem au menirea de a reduce intr-o maniera umana numarul câinilor comunitari si a proteja astfel populația Floreștiului de situații neplăcute.

🗓️ Perioada campaniei:

Septembrie – Decembrie 2023

🕘 Programări:

10:00 – 16:00

📞 Telefon:

0264-282 071

📍 Locație:

Cabinet Sirius Animal Vet – Str. Cetății, Nr. 58

📋 Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: [email protected], împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui.

Să ne unim eforturile pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători! 🐾❤️

🙏Mulțumesc tuturor ONG-urilor din Florești și Cluj Napoca care pentru al treilea an consecutiv au făcut parteneriat cu Primăria Florești pentru a implementa aceaste campanii!” este anunțul făcut deprimarul Pivariu.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.