Bogdan Pivariu anunță finalizarea lucrărilor în zona Terra. Stațiile de autobuz se modifică

de clujazi

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat finalizarea lucrărilor în zona străzii Dumitru Tăuțan. Acolo au fost create noi sensuri de circulație, iar edilul anunță și modificarea unor stații de transport în comun.

“Anunț important Modificări în amplasamentele stațiilor CTP – Terra – D. Tăuțan și noi marcaje rutiere

Am ajuns la o nouă etapă în derularea proiectului de modernizare a “stramtorii” Terra.

Începând de sâmbătă devin valabile noile amplasamente ale stațiilor de transport în comun, în urma lucrărilor de modernizare și în baza proiectului de sistematizare rutieră aprobat pentru eficientizarea traficului și creșterea siguranței locuitorilor. De asemenea, au fost efectuate și noile marcaje rutiere pe carosabil.

Astfel, la iesire în drumul național DN 1, pe sensul dinspre cartier Terra, stația se va muta pe Dumitru Tăuțan pe banda nou înființată, dedicată mijloacelor de transport în comun, pentru a corespunde noii scheme de trafic.

Pe sensul de intrare dinspre DN, stația de autobuz va fi situată înspre cartierul Terra și instalată într-o zonă cu alveolă special amenajată.Echipaje ale poliției locale se vor afla în zonă pentru desfășurarea în siguranță a traficului în următoarele zile, dar lansez un apel la atenție sporită tuturor și respectarea indicatoarelor rutiere.”

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.