APEL! Șoferii din Muntele Băișorii să vină la MAȘINI. Stațiunea s-a ÎNCHIS!

de clujazi

APEL! Șoferii din Muntele Băișorii să vină la MAȘINI. Stațiunea s-a ÎNCHIS! ”Rugăm șoferii care au parcat pe marginea drumului să vină la mașini să le mute astfel încât să se poată circula. Va multumim.” este apelul lansat de administratorii pârtiei în urmă cu câteva minute.

De asemenea, aceștia au anunțat că au ajuns la capacitate maximă, iar stațiunea este ÎNCHISĂ, nemaifiind locuri disponibile!

”Va multumim ca ne vizitati intr-un numar asa de mare dar am ajuns la capacitate maxima. Nu mai sunt locuri de parcare iar drumul este blocat. Am anuntat autoritatile si speram sa intervina in cel mai acurt timp. Pentru a evita statul la coada va rugam sa va luati abonamentele online www.buscat.ro La ora 4 s-a terminat de pregatit partia albastra intre timp a mai nins asa ca am lasat 3-5 cm de zapada pulver.”

Și Poliția Rutieră cheamă șoferii la mașini. Traficul este blocat din cauza celor care au parcat pe una din benzile de circulație!

„Rugăm participanții la trafic care se deplasează înspre localitatea Muntele Baișorii, în zona stațiunii Buscat, să circule cu atenție sportită și să nu blocheze interseccţiile sau căile de acces spre stațiune, cât și cele spre proprietățile alăturate.

De asemenea, conducatorii auto trebuie să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în zonă.

Mulțumim pentru înțelegere!” este mesajul transmis de către IPJ Cluj

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.