Accident între Huedin și Poieni. Traficul a fost perturbat. FOTO

de clujazi

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe DN1E60, la ieșirea din orașul Huedin către localitateea Poieni.


La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate. Patru persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.


Echipajele operative ale ISU Cluj au asigurat acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident, a asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident.


Vă reamintim pe această cale importanța pregătirii mașinilor pentru vremea capricioasă! Verifică dacă ai tot ce îți trebuie pentru a nu fi surprins de drumurile acoperite de zăpadă sau polei:

  • anvelope adecvate – asigură-te că sunt în stare bună
  • lanțuri antiderapante – păstrează-le în portbagaj
  • verificați starea bateriei autoturismului înainte de a începe iarna
  • kit de urgență constituit din pătură, apă potabilă, lanternă, un săculeț cu nisip, lopățică – în cazul unei situații de urgență, îți pot fi de mare ajutor

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.