U-BT Cluj Napoca, înfrângere cu Belfius Mons în Europe Cup

Elevii lui Mihai Silvăşan au pierdut partida cu echipa belgiană, Belfius Mons, din etapa a 5-a din Grupa L a FIBA Europe Cup.

Clujenii au pierdut cu 80-77, un meci pe care l-au început extrem de greu şi după doar un sfert tabela din Polivalenta clujeană arăta un 28-15 în favoarea oaspeţilor.

Belgienii au avut un avans de 16 puncte, 31-15, în startul actului secund, însă campionii României se părea că vor reveni în meci la finalul sfertului secund, pe care l-au câştigat cu şapte puncte.

În ciuda faptului că Giordan Watson şi Miha Lapornik au adus ambii câte 17 puncte pe tabelă, U-BT a trebuit să se recunoască învinsă. În special din cauza unei defensive cu multe carenţe în primul şi ultimul sfert al jocului.

U-BT Cluj se află în acest moment pe ultimul loc în Grupa L, înaintea ultimei etape şi are nevoie de un succes în faţa celor de la Keravnos, în ultimul meci, pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

Au marcat: Watson 17 puncte, Lapornik 17, Sakic 14, Kromah 12, Barro 8, Drungilas 5, Calnicenco 4

Antohi Georgiana

Pentru campionii României urmează duelul cu Poli Iaşi din campionat, programat pe 3 februarie. În timp ce patru zile mai târziu vor da piept cu formaţia cipriotă Keravnos, în duelul decisiv pentru continuarea în FIBA Europe Cup.

Leave a Reply