TEDxCLUJ CAUTĂ VOLUNTARI

 

TEDxCluj, unul dintre cele mai populare evenimente din oraș, a deschis înscrierile pentru voluntarii de la ediția de anul acesta, Connecting the Dots.

Aplicația este deschisă până în 20 ianuarie, iar înscrierea constă în completarea unui formular. Acesta poate fi găsit pe pagina de facebook TEDxCluj. Voluntarii beneficiază de acces gratuit. Organizatorii anunță că orice voluntar are obligația de a-și îndeplini mai întâi saricinile, iar apoi se poate bucura de eveniment, dacă îi rămâne timp.

TEDxCluj Connecting the Dots va avea loc în data de 24 februarie la Casa de Cultură a Studenților. Au fost anunțați până acum 16 speakeri, dar organizatorii susțin că lista va continua. Cele mai cunoscute nume de anul acesta sunt Paul Bourne, gazda, Ernesto Sirlo, vorbitor TEDx și autor și Hashem Al-Ghaili, producător video și comunicator în științe. Lista completă poate fi găsită pe site-ul oficial TEDxCluj, www.tedxcluj.com.

Biletele pentru ediția din februarie s-au epuizat cu excepția Late Bird Ticket în valoare de 99 euro care include aperitive, băuturi și masă de prânz.

TEDxCluj se află la a 8-a ediție și face parte din conceptul global de conferințe TED. TEDx este cea mai nouă inițiativă TED și reprezintă evenimente organizate în mod indepedent de către persoane fizice. Anul acesta se organizează peste 1000 de evenimente TEDx în țări din întreaga lume.

Timea Iancu

Leave a Reply