Rugby: Universitatea Cluj – Dinamo București 13-17 (6-6)

Astăzi, la Cluj Arena, s-a disputat ultima partidă a etapei a XII-a din cadrul SuperLigii CEC Bank, în care Universitatea Cluj (locul 6) a întâlnit Dinamo București, ocupanta poziției a 6-a din clasament. Formația vizitatoare s-a impus la limită scor 1317(6-6 la pauză), după o partidă echilibrată și extrem de disputată, în care gazdele au preluat conducerea pe tabelă în două rânduri (6-3 în prima repriză și 13-6 în partea secundă) însă au fost egalați de fiecare dată.Rugby U Cluj - Steaua, foto Otilia Muresan 1

Cele două formații au aliniat la start următoarele garnituri:

Universitatea Cluj: Adrian Mazăre, Mihai Cozma, Alexandru Banu, Cristian Săuan, Ioan Teodorescu, Ionuț Dimofte, Cristian Podea, Daniel Gheța, Bogdan Sălăgean, Kamil Sobota, Bogdan Ionescu, Nicolae Rus, Cristian Murgaci, Răzvan Ailenei.

Dinamo București: Dragoș Vlăsceanu, Cosmin Stan, Ionuț Constantin, Mihai Merca, Marian Vîjan, Florian Iordan, Silviu Tănase, Teodor Borș, Adrian Radu, Neacșu, Bratu, Bodea, Vasile Dragoș, Andrei Bucurescu.

În cele ce urmează redăm câteva declarații din tabăra Universității:

Lorin Cantor (Manager): “Se pare că avem un complex cu Dinamo, am avut meciul în mână dar l-am pierdut, din păcate pentru noi. Acest fapt ne face să ne punem întrebări cu privire la jocul nostru. Nu este suficient să faci act de prezență, dacă nu tratezi totul cu seriozitate, sportul te pedepsește. Pregătirea fizică este un aspect asupra căruia trebuie să mai lucrăm. Poate că a fost un duș rece pentru noi, menit să ne trezească, locul 5 rămâne obiectivul nostru, încă suntem în obiectiv. Mergem la Timișoara să câștigăm.”

Ioan Teodorescu (Aripă): “Acest meci a fost cu adevărat un duș rece pentru noi. Mai avem meciul cu Timișoara în care putem să ne punem la punct. În două săptămâni începe play-outul. Sper să ne revenim până atunci, îmi pare foarte rău că am pierdut. Dar play-outul este cel mai important, practic o luăm de la zero. ”

One Comment on “Rugby: Universitatea Cluj – Dinamo București 13-17 (6-6)”

Comments are closed.