PSD Cluj cere lui Emil Boc și Daniel Buda să-i retragă sprijinul politic lui Alin Tișe. PNL a răspuns

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, afirmă că pentru a se dezvolta Clujul strategic, în direcția unui milion de locuitori, este necesar ca Daniel Buda și Emil Boc să-i retragă sprijinul politic președintelui Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe.

”Clujul este o comunitate ambiţioasă şi perseverentă, care nu poate să stagneze şi da, uneori trebuie să administrăm şi măsuri dureroase pentru că astăzi, la nivel de judeţ, administrarea Consiliului Judeţean Cluj este mult în urma dezvoltării locale, generată de universităţiile clujene şi industria IT cu precădere. Iar una dintre aceste măsuri o putem lua împreună: Iniţierea procedurii de revocare a Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, dl. Alin Păunel Tişe”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Cluj.

Drept argumente sunt prezentate nefinalizarea unor proiecte precum: Centrul de Management Integrat al Deşeurilor; parcurile industriale TETAROM IV şi TETAROM V; proiectul TETAPOLIS; drumuri judeţene de calitate; noul Spital Clinic de Urgenţă de Copii; extinderea pistei Aeroportului la 3.500 metri; introducerea apei în mai multe comune din Cluj.

În replică, liberalii îi sugerează lui Horia Nasra să-i ceară președintelui PSD, Liviu Dragnea, să nu-și mai bată joc de clujeni.

”Cuprins de astenia de primăvară, deputatul și președintele PSD Cluj, Horia Nasra, se erijează din nou în lupul moralist și ne oferă lecții de politică și administrație, uitând însă că atât pe el cât și pe toată camarila PSD-ALDE îi doare în cot de problemele clujenilor. Din lipsă de activitate la Parlament, Horia Nasra se leagă de una dintre cele mai performante administrații din țară însă, din calitatea pe care o deține, nu a fost capabil să direcționeze nici măcar un leu pentru proiectele majore ale județului.

Domnule Nasra, dezvoltarea Clujului nu se realizează prin povești, așa cum probabil ați învățat de la șeful dumneavoastră de partid, Liviu Dragnea, ci prin fapte concrete. Nu ar strica să învățați să vedeți Clujul așa cum îl văd majoritatea cetățenilor săi și toți investitorii care aleg să se dezvolte aici datorită condițiilor excepționale.

Din păcate pentru dumneavoastră, abordarea de tip dâmbovițean, cu care repede v-ați învățat, bazată pe minciună și incompetență, nu o veți putea aplica la Cluj. Așteptăm de la dumneavoastră să ne spuneți concret cum veți contribui la bunăstarea cetățenilor și la dezvoltarea județului însă, vă asigurăm, domnule Nasra, că nu puteți aduce atâția bani cât pot cheltui administrațiile clujene”.

Leave a Reply