Primii artişti de la Untold 2018 au fost anunţaţi

Primul val de DJ de top, artişti şi performeri live care vor fi prezenţi la cea de-a patra ediţie a festivalului Untold a fost anunţat oficial astăzi.

Multe dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice, inclusiv headlineri din ediţiile anterioare, au fost transmise astăzi. DJs precum Armin Van Bureen, Dimitri Vegas şi Like Mike sau Afrojack sunt deja cunoscuţi fanilor Untold, festival care a reuşit să îi aducă cei mai mari entertaineri ai lumii în România.

Printre artiştii care în august vor veni în premieră pe scena Untold se numără Kygo, Diplo, Alesso, The Prodigy şi multe alte nume mari din domeniul dance, techno sau drum&bass.

Un abonament Untold poate fi achiziţionat la preţul de 549 de lei, în timp ce un abonament VIP costă 1.100 lei. Abonamentele sunt puse în vânzare pe site-ul festivalului, www.untold.com, cât şi în reţelele partenere.

Festivalul Untold se află la cea de-a patra ediţie şi va avea loc în perioada 2-6 august 2018. În 2017, peste 330.000 de oameni au participat la cel mai aşteptat eveniment din România.

Alexandra Mureşan

Leave a Reply