PRIMII ARTIȘTI CONFIRMAȚI PENTRU ELECTRIC CASTLE 2018

Festivalul de la castelul Banffy din Bonțida a anunțat pe 11 decembrie care sunt primele nume confirmate pentru cea de-a șasea ediție.

Headliner-ii ediției sunt Damian Junior Gong Marley, cântăreț de reggae și fiul regretatului Bob Marley, o legendă a muzicii reggae și London Grammar, o cunoscută formație indie-pop din Marea Britanie.

Alți 17 artiști vor mai urca pe scenă la Electric Castle cu stiluri muzicale foarte diferite, așa cum am fost obișnuiți de organizatorii festivalului: Netsky și High Contrast, pentru fanii de drum’n’bass, Valentino Khan, San Holo și Nastia pentru cei pasionați de trap și dubstep, iar pentru fanii muzicii rock, Wolf Alice, The Horrors și Dubioza Kolectiv. Iar dacă îndrăgiți cunoscuta melodie Perfect Strangers, îl puteți vedea pe însuși JP Cooper la Bonțida.

Electric Castle vine și cu două concepte de petrecere, noi pentru festivalurile din România: Hospitality Night și Elrow Party. Hospitality night va fi o seară întreagă dedicată muzicii drum’n’bass la scena acoperită a festivalului, Hangar, iar Elrow aduce Ibiza la Bonțida, fiind cel mai premiat concept de party din lume.

Prețul unui General Acces Pass este de 549 lei, respectiv 649 lei cu camping inclus. Pentru un Premium Pass, va trebui să plătăți 899 lei.  Promoția de iarnă pentru bilete cu prețul de 369 lei pentru un General Acces Pass s-a încheiat în 22 decembrie. Următoarea reducere va fi anunțată în primăvară. În această ediție este disponibilă o nouă opțiune de camping, quiet camping, situat la o distanță de 5 minute de festival, pentru cei pe care îi deranjează zgomotul, la același preț ca și Regular Camping.

Electric Castle se desfășoară în 18-22 iulie 2018 la Castelul Banffy din Bonțida. Anul trecut a numărat peste 170.000 de participanți.

Leave a Reply