PNL Cluj a câștigat alegerile în comuna Călărași cu Mirela Vereș candidat

Toate forțele partidelor parlamentare județene s-au îndreptat către comuna clujeană Călărași, unde duminică au avut loc alegeri pentru funcția de primar. Câștigătoare a fost echipa PNL-ului, care a susținut-o pe Mirela Vereș.

La întâlnirile cu cetățenii s-au deplasat și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, europarlamentarul Daniel Buda, senatorul Marius Nicoară și alți aleși locali și județeni.

La rândul lui, PSD-ul a derulat o campanie în forță la Călărași, contracandidatul lui Mirela Vereș fiind tot o femeie. Aceasta din urmă a fost sprijinită de liderul PSD Horia Nastra și consilierul județean Remus Lăpușan.

Daniel Buda, despre victoria lui Mirela Vereș:

“Felicitări, Mirela Veres, noul primar al Comunei Călărași, județul Cluj! PNL Cluj a câștigat astăzi alegerile pentru poziția de primar al comunei Călărași.

O felicit sincer pe colega mea, Mirela Vereș, pentru această reușită și pentru toată munca și efortul depus în această campanie. Le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru faptul că au participat la vot și au pus ștampila pe experiență, consecvență, bun simț și viziune și au respins minciuna și propaganda ieftină a PSD.

Cetățenii din comuna Călărași au demonstrat astăzi că sunt oameni care știu ce este mai bine pentru viitorul comunei. Nu în ultimul rând, le mulțumesc foarte mult tuturor colegilor mei din PNL Cluj care s-au implicat în câștigarea acestei bătălii electorale. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă unită!”, a spus președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Leave a Reply