Peste 82.000 de festivalieri vineri la Untold 2017. Ellie Goulding a fost prima dată în România

Ziua 2 Untold a debutat în forță pe main stage cu show-ul celor de la Vama. A fost pentru prima dată când la festival s-a cântat rock. După cum spunea și Tudor Chirilă, vocalul de la Vama, Untold merge spre altceva, devine un show hibrid care aduce și alt gen de muzică decât clasicii DJ.

La concertul Vama, cei mai mulți au fost liceeni, de altfel publicul țintă al trupei. Lumea a cântat și a dansat alături de rockerii de la Vama. Tudor Chirilă a fredonat la un moment dat și imnul U Cluj, apoi i-a îndemnat pe tineri să nu consume droguri. A vorbit și despre suferința copiilor bolnavi de cancer, pentru care Untold derulează o campanie umanitară.

A urmat Ellie Goulding, un alt concert ieșit din tiparele Untold. Artista a cântat live, a cântat și la chitară. Bineînțeles că nu a lipsit nici hitul Love like you do, de pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades of Grey. Publicul a gustat din plin spectacolul lui Ellie Goulding.

Lost Frequencies au continuat seara Untold, după care au urmat headlinerii Zilei 2 – Dimitri Vegas & Like Mike. De la 2,30 până la 4 dimineața au mixat hiturile lor sau ale altor trupe și artiști celebri. Lumea a fost în delir, întreg stadionul a dansat, a cântat, a aprins lanterne și a sărit.

Nici în Ziua 2 nu au lipsit focurile de artificii. Și celelalte scene din festival au avut aseară artiști care au concertat cu “sala plină”.

Pe scena Galaxy din Sala Polivalentă a urcat aseară atât de mult așteptatul Solomun. Locul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de fani, care abia au așteptat să-l vadă.

Pe Dragon’s Nest au urcat în a doua zi a festivalului, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Solomun, Chase & Status, Rampue  și mulți alții.

Festivalul Untold este sold-out, iar toate abonamentele se află deja în buzunarele festivalierilor. Mai există doar un număr limitat de bilete pentru o zi, disponibile doar la punctul de vânzare bilete la intrarea în festival.

 

untold 2017 vineri vama untold 2017

Leave a Reply