NTT DATA România susține echipa de volei feminin a Universității în primul eșalon

NTT DATA Romania a decis să susțină performanța ramurei de volei feminin a “Universității” Cluj, după ce sportivele au revenit în prima ligă a voleiului românesc. În ciuda investiției de care “studentele” aveau nevoie ca de aer, Daniel Metz, CEO-ul companiei, a anunțat că nu se va implica în deciziile care țin de activitatea sportivă a clubului și că actul de sponsorizare semnat miercuri are perioadă și obiective de performanță nedeterminate.

“Arta, cultura și sportul sunt elemente fundamentale ale societății. Am observat cu o oarecare durere problemele pe care le au cluburile sportive, și în acest context am început să sprijinim clubul de volei feminin de la Universitatea Cluj. În ultimii ani s-a ajuns la o colaborare foarte bună, una care a adus rezultate, și în felul acesta, la insistențele domnilor care se ocupă de acest club, am concluzionat că ar fi bine să ne implicăm într-un mod mai serios. Mi-aș dori ca parteneriatul să fie pe termen nelimitat. Nu avem intenția de a face acest lucru pentru un an sau pentru doi. Eu cred că tot ceea ce am făcut până acum, a avut caracterul unui alergător de cursă lungă. La CFR Cluj, de exemplu, am început să colaborăm încă din Liga a treia și suntem tot acolo, și la bine, și la rău”, a mai declarat Daniel Metz.

Directorul sportiv al echipei de volei, Constantin Parâia, dorește ca finanțarea să se răsfrângă și asupra viitorului pe termen lung al echipei, pentru crearea pepinierei de copii talentați care să susțină viguros performanța din prima ligă. Ca obiectiv de sezon, conducerea clubului țintește spre clasarea pe unul din primele șapte locuri.

“Din punctul de vedere al echipei, mulțumesc este cel mai potrivit cuvând în momentul de față”, a spus căpitanul Raluca Bucur.

Formația este în discuții deja pentru aducerea în lot a unor noi jucătoare.

NTT DATA Romania continuă să susțină performața sportivă a Clujului. “Cred că acesta e rolul meu în această societate. Sunt un om care se pricepe să creeze locuri de muncă, la IT, la micro și macro economie, care am adus contracte multe din străinătate în România. Dacă ar fi să socotesc câte sute de milioane de euro am adus prin creierul unor oameni tineri aici în țară, care se consumă aici, la Cluj și în alte orașe… Eu am o viziune, de a construi un brand, NTT DATA, o companie cu imagine reală, implicată în societate, care devine element de statornicie în comunitate. Vreau ca această companie să fie percepută de comunitate drept un bun al comunității, comunitatea să fie mândră că are o asemenea companie în mijlocul ei, iar noi să fim mândri că ne putem desfășura operațiunile aici. Nu mă pricep la volei, îi las pe specialiști să-și facă treaba și îmi doresc să fac ceea ce mă pricep să fac”, a adăugat Daniel Metz.

Începând de anul viitor, U Cluj va ataca locurile fruntașe ale clasamentului.

Cu privire la locația în care va evolua echipa, Constantin Parâia își dorește să păstreze Sala Sporturilor Horia Demian.

NTT DATA volei u cluj NTT DATA volei u cluj1 NTT DATA volei u cluj2 NTT DATA volei u cluj3 NTT DATA volei u cluj4

Leave a Reply