Kelemen Hunor: Vom decide miercuri cum votăm moțiunea de cenzură. E o situație de cartea recordurilor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că a primit mandat din partea conducerii formațiunii să poarte discuții începând de luni cu toate taberele coaliției de guvernământ astfel încânt să fie restabilizată situația politică din țară.

Kelemen Hunor a menționat că cearta din sânul majorității PSD-ALDE e demnă de cartea recordurilor.

Acesta consideră că responsabilitatea apariției situației tensionate aparține coaliției PSD-ALDE, care n-au reușit să gestioneze problema.

Liderul UDMR a precizat și că într-o democrație deciziile politice trebuie luate în Parlament, nu în altă parte, iar recomandabil este ca președintele de partid să fie și premier.

“Azi am analizat situația și am primit mandat de a discuta cu toți, de luni, cu reprezentanții Guvernului, cu cei ai coaliției de guvernare și cu oricine dorește să aibă o discuție pe această situație. Nu putem decide cu privire la conflictele dintr-un partid sau altul. Nici nu putem accepta că o decizie a coaliției de guvernământ nu poate fi pusă în aplicare. Vom lua o decizie nu azi-mâine-poimâine, ci probabil miercuri, înainte de vot, la ședința comună, până atunci vom analiza ce se întâmplă până miercuri, trebuie să vedem și textul moțiunii. UDMR nu va fi prezentă mâine în Parlament pentru citirea moțiunii. Noi nu ne grăbim, nu avem nicio urgență în acest moment, ne dorim însă să contriibuim la restaurarea stabilității politice, care a fost răsturnată”, a declarat Kelemen Hunor.

Dânsul a mai precizat că a vorbit între timp la telefon cu Sorin Grindeanu, LIviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, însă nu a negociat nimic.

 

Cu referire la intrarea la guvernare, UDMR a demarat o analiză asupra colaborării parlamentare cu PSD, iar o decizie va fi luată peste două săptămâni.

 

 

 

 

 

 

 

Motive de rugăciune,

Cartea daniel 9-10, daniel la rugăciune, cap 9 l-am văzut din cărți, reacția lui a fost mi-am întors fața către domnul, cap 10 – daniele rugăciunea ta a fost ascultată din prima zi. Am văzut același tipar că vrea să înțelegeagă voia lui dzeu pentru ca apoi să o împlinească, să se smerească.

Care e voia lui Dzeu față de viața noastră. 1 Timotei.

Lupta spirituală e continuă.

Ne-am făcut garduri și proeicte dar din perspectiva lui Hristos, aici avem o singură biserică. Probabil și clujul are nivește căpetenii care se luptă cu biserica lui Hristos într-un fel sau altul.

Cine ia acardul adu un prieten, e un act de credință, când treci un nume e o mărturie că tu crezi că dumnezeu va lucra în viața acelei persoane. Împătrășirea evangheliei e un act de credință.

 

Leave a Reply