Iata cum sa alegi din diferitele modele de vestiare metalice

Momentele in care trebuie sa iei in considerare achizitionarea unor vestiare metalice pentru afacerea sau casa ta sunt rare, insa atunci va trebui sa te asiguri ca aceste piese de mobilier vor reprezenta adevarate investitii pe termen lung, fara a necesita intretinere speciala sau reparatii. Datorita utilitatii precise a vestiarelor metalice, aceste piese de mobilier pot fi folosite cu precadere in domenii si institutii unde personalul foloseste uniforme speciale sau are nevoia de a-si schimba vestimentatia cel putin o data pe zi.

De cele mai multe ori, aceste necesitati apar in cazul angajatilor din constructii, din restaurante sau marile centre comerciale, agentii de paza si protectie, asistentii medicali si doctorii sau cadrele militare si angajatii din Politie sau Jandarmerie. Cu toate acestea, orice persoana poate avea nevoie la un moment dat de acest tip de mobilier. Angajatii si clientii salilor de sport si fitness folosesc zilnic vestiare metalice pentru depozitarea pieselor vestimentare cu care au venit sau a echipamentului sportiv si accesoriilor. Aceasta necesitate mai apare si in cazul studiourilor de pictura sau fotografie, unde vestiarele metalice sunt extrem de utile pentru a depozita aparatele si ustensilele aferente domeniului si pentru a schimba diversele garderobe.

Toate aceste nevoi si situatii din variate domenii de activitate indica utilitatea vestiarelor metalice. Astfel, aceste piese de mobilier sunt necesare oriunde apare nevoia unui spatiu sigur de depozitare si acces facil la piesele vestimentare sau obiectele depozitate.

Atunci cand vrei sa achizitionezi vestiare metalice, pe langa durata extinsa de viata, va trebui sa te ghidezi si dupa caracteristicile functionale ale acestora pentru a gasi varianta potrivita spatiului si nevoilor pe care le ai. In acest sens, vestiarele metalice adaptate necesitatilor domeniului educational trebuie sa ofere profesorilor si elevilor posibilitatea de a depozita materialele didactice si obiectele personale in siguranta deplina. Aceasta utilitate specifica este prezenta in cazul vestiarelor metalice de forma dulapurilor casetate. Elevii dispun de numeroase casete pentru a depozita caietele, cartile, ghiozdanele sau hainele de schimb pentru ora de educatie fizica, iar aceste vestiare metalice mai pot oferi si:

– suport de eticheta pe usa;

– sistem de inchidere cu 2 chei;

– maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Pentru persoanele care au nevoie sa schimbe vestimentatia de minimum doua ori pe zi, cel mai util model de vestiare metalice ar fi cel prevazut cu bancuta, in special daca este necesara si schimbarea incaltamintei. Pe langa confortul pe care aceste vestiare metalice il ofera in timpul schimbarii garderobei, ele mai pot oferi si:

– polita la partea superioara;

– bara pentru umerase si carlig;

– structura realizata din cadru de teava sudata cu picioruse din plastic pentru protejarea podelelor.

Unele necesitati, insa, pot fi extrem de specifice, cum ar fi depozitarea hainelor murdare separat de cele curate. Aceasta nevoie apare in special in cazul atelierelor auto, a santierelor sau a persoanelor care lucreaza in bucatarie sau alt mediu cu mirosuri puternice. Pentru a satisface aceste necesitati, poti alege gama de vestiare metalice superventilate cu perete despartitor. Acest tip de vestiare metalice mai pune la dispozitie, pe langa separarea hainelor murdare de cele curate, si urmatoarele caracteristici:

– usi dublu ramforsate dotate cu gauri suplimentare in partea centrala pentru o ventilatie crescuta;

– raft in partea superioara cu bara pentru umerase.

Daca vrei sa economisesti spatiul destinat depozitarii, insa inca sa poti oferi o solutie versatila de depozitare, cea mai potrivita varianta este cea oferita de vestiarele metalice cu 2 usi Z. Acestea ofera, in ambele spatii de depozitare oferite, posibilitatea pastrarii hainelor, incaltamintei, obiectelor personale, sculelor sau echipamentului si aparaturii tehnice, fiind o solutie ce imbina multiple caracteristici.

Pentru a putea alege dintr-o gama larga de vestiare metalice de calitate la cele mai mici preturi, viziteaza OfficeClass.ro, magazinul online de birotica nr. 1 in Romania!

vestiare metalice

Leave a Reply