Iata 5 motive pentru care bicicleta fitness este ideala pentru a te antrena acasa

Conditia fizica si aspectul corpului, in special in sezonul concediilor la mare si iesirilor la piscina, sunt lucruri pe care ne concentram sa le obtinem cat mai rapid si cu cat mai putin efort. Timpul, insa, este marele impediment in calea obiectivelor noastre, astfel incat mersul la sala sau alergarea in parc nu sunt intotdeauna la indemana. In special in mediul urban, trend-ul este de a face antrenamentele destinate imbunatatirii sanatatii si aspectului fizic in confortul propriei locuinte, folosindu-ne de aparate fitness care pot fi montate si depozitate cu usurinta.

Daca nu-ti lipseste determinarea, cea mai buna solutie pentru a-ti sculpta corpul este folosirea unui model accesibil de bicicleta fitness. Pe langa un aspect fizic placut, imbunatatirea starii generale de sanatate si a sistemului cardiovascular, iata ce avantaje iti mai poate oferi bicicleta fitness folosita cu regularitate acasa:

  1. Confort. Nicio sala de fitness sau vreun traseu de alergare nu se poate apropia de confortul pe care ti l-ai creat in locuinta de-a lungul timpului. Astfel, poti face exercitiile propuse pe bicicleta fitness in timp ce te uiti la serialul preferat sau asculti muzica favorita, iar vestimentatia nu mai este un subiect de ingrijorare.
  2. Timpul alocat antrenamentului. Iti poti organiza antrenamentele pe bicicleta fitness in functie de programul pe care il ai in ziua respectiva, astfel efectuand 20, 40 sau 60 de minute de exercitii. In cazul in care ai fi vrut sa exersezi la sala, timpul total alocat ar fi fost mult mai mare, incluzand drumurile spre si dinspre sala, perioadele petrecute in vestiar sau momentele in care astepti sa se elibereze un aparat.
  3. Perioada din zi in care vrei sa te antrenezi este inca un considerent important in ecuatia timpului. Astfel, daca programul de serviciu nu iti permite sa ajungi la sala in timpul orelor in care aceasta este deschisa clientilor, poti sa apelezi la bicicleta fitness pentru a-ti asigura doza de efort fizic la orice ora din zi si din noapte. Mai mult, majoritatea modelelor de bicicleta stationara sunt silentioase, astfel incat nu va trebui sa-ti faci griji ca i-ai deranja pe vecini.
  4. Disponibilitatea. Fiecare dintre noi s-a intalnit des la sala cu situatia in care a trebuit sa astepte sa se elibereze aparatul dorit pentru a putea incepe exercitiile. O bicicleta fitness montata in casa ta iti garanteaza o disponibilitate permanenta, indiferent de momentele in care doresti sa te antrenezi.
  5. Igiena. Un factor foarte important atat in viata de zi cu zi, cat si in activitatile sportive este igiena. Probabil ca ti s-a intamplat destul de des sa trebuiasca sa stergi spatarul sau sezutul aparatului fitness de la sala inainte sa poti incepe antrenamentul, iar acest lucru nu este deloc placut. Daca achizitionezi o bicicleta fitness pentru uz personal, problema igienei va disparea, iar tu vei putea sa te antrenezi in voie.

Un mare avantaj de care beneficiezi cand cumperi o bicicleta fitness este posibilitatea de a alege un produs perfect adaptat nevoilor tale, incepand de la dimensiuni si rezistenta, pana la culoare, materiale si finisaj. O gama larga de biciclete si aparate fitness iti sta la dispozitie pe Sport-mag.ro, unde poti gasi produse la cele mai bune preturi, servicii de livrare si relatii cu clientii de cea mai buna calitate, totul pentru a te ghida in alegerea produsului potrivit si de a ti-l livra in cel mai scurt timp posibil.     

Leave a Reply