Horia Nasra: Deficitul de creşe din Cluj-Napoca, o problemă nesoluţionată!

Deficitul de creşe rămâne una dintre problemele nesoluţionate importante din Cluj-Napoca, peste 900 de copii rămânând fără loc în creșe în acest an.

Având în vedere nemulţumirea părinţilor cât şi creşterea evidentă a numărului de cereri, an de an, acest deficit trebuie tratat în cel mai serios mod, cu soluţii imediate, apoi pe termen mediu şi lung.

“Emil Boc şi Dan Tarcea au fugit de responsabilitatea soluţionării deficitului de creşe, organizând un grup de lucru pentru a găsi soluţii la această problemă. Soluţiile CONCRETE, după cinci luni, lipsesc cu desăvârşire! Guvernul PSD a alocat anul trecut 17 milioane lei pentru construirea a două creşe în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca şi alte două în comunele Baciu şi Gilău, ambele în valoare de 7,5 milioane lei, fonduri alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, însă este nevoie şi de implicarea primarului Emil Boc în această speţă.

Concret, deficitul de creşe putea şi poate fi rezolvat doar astfel: construcţia de creşe, obţinerea finanţării prin fonduri europene, din bugetul propriu şi finanţare guvernamentală.

Îi sugerez primarului să se apuce de treabă şi să rezolve problema creşelor pentru ca în vara lui 2019 să nu ne mai confruntăm cu această problemă!” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Leave a Reply