Galeria de Stil revine la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

Cel mai cunoscut eveniment de fashion & lifestyle, Galeria de Stil, revine la Muzeul de Artã din Cluj-Napoca în perioada 2– 4 iunie! Peste 20 de designeri români talentaţi îşi vor expune creaţiile pentru cei care vor sã petreacã o varã cu stil. Ei îi vor întâmpina pe vizitatori cu sfaturi utile despre cum sã-şi alcãtuiascã o garderobã aparte. Tinerii creatori de modã sunt nerãbdãtori sã dea ponturi, atât femeilor, cât şi bãrbaţilor. Galeria de Stil este o expoziţie cu vânzare în care iubitorii de modã vor gãsi colecţii inedite, îmbrãcãminte casual, haine pentru ocazii, pantofi şi accesorii.

Galeria de Stil este deja un eveniment de tradiţie în spaţiul clujean, care-şi propune sã ajute publicul sã între în contact şi sã interacţioneze cu tinerii designeri, dar în acelaşi timp sã educe gusturile românilor în materie de stil. În plus, vizitatorii au ocazia sã cunoascã noua generaţie de designeri români, pe care sã îi susţinã cumpãrându-le creaţiile. Expoziţia nu se adreseazã doar celor care cautã ţinute extravagante, ci şi celor care vor haine şi accesorii casual cu un design unic, la preţuri rezonabile. Evenimentul se adreseazã atât femeilor, cât şi bãrbaţilor.

Program de vizitare:

Vineri: între orele 13 şi 19

Sâmbãtã: între orele 11 şi 19

Duminicã: între orele 11 şi 18

Vã aşteptãm începând de vineri, 2 iunie 2017, ora 13, la Muzeul de Artã din Cluj-Napoca!

Galeria de Stil a arãtat încã de la prima ediţie cã publicul e însetat de frumos, de eleganţã, de practic, de nou. Acesta este un eveniment organizat de aceeaşi echipã care a construit cel mai cunoscut brand al expoziţiilor de nuntã din ţarã – Nuntã la Palat.

Leave a Reply