Gala Tineretului Clujean a premiat proiectele inițiate de voluntari

De ziua Internațională a Voluntariatului, în data de 5 decembrie 2017, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, a  avut loc prima ediție a Galei Tineretului Clujean, pentru anul 2016-2017.

În cadrul evenimentului au fost înscrise 67 de proiecte ce au fost evaluate de un juriu format din diverși reprezentanți ai unor instituții publice, printre aceștia numărându-se: Ovidiu Cîmpean-Director Primăria Municipiului Cluj Napoca, Ștefan Teișanu-Director executiv la Centrul Cultural Clujean, Nicoleta Deliu-Director al Departamentului de Comunicare Corporatistă și Afaceri Comunitare BCR, Daniela Dumulescu-Psiholog, trainer și cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB.

Tinerii au avut oportunitatea de a-și înscrie proiectele pe categorii, acestea fiind: Antreprenoriat, cultură, incluziune socială, internațional, învățare non-formală, muncă și angajare, participarea tinerilor în comunitate, sănătate, sport și voluntariat. Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) a obținut cele mai multe premii: UBB Fest (locul I), Junior Summer University(locul I) și un premiu pentru popularitate.

Premiul pentru echipa fiecărui proiect câștigător a fost de 1.500 RON.  În încheiere a avut loc o tombolă la care au participat tinerii implicați în voluntariat, 3 dintre aceștia câștigând invitații la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică Junior.

Giorgiana Amarie

Leave a Reply