Electric Castle: autobuze din 15 în 15 minute de la Cluj-Napoca la Bonţida

În ceea ce priveşte transportul, pentru spectatorii care pornesc sau care tranzitează municipiul Cluj-Napoca, se vor asigura mijloace de transport în comun care vor pleca din parcarea stadionului Cluj Arena spre Bonţida la intervale de 15 minute, în toate cele trei zile ale evenimentului, începând cu ora 12.00 și până la ora 23.00.RATUC

De asemenea, pentru cei care se întorc în oraș după concerte, există curse retur spre Cluj-Napoca începând cu ora 1.00 până la ora 6.00 dimineața. Biletele, în valoare de 6 lei, se vor putea achiziţiona de la casieriile stadionului Cluj Arena. Pentru personale care doresc o cale de transport alternativă, există posibilitatea ajungerii la festival şi prin intermediul transportului feroviar, cu plecare din Gara CFR Cluj-Napoca, Castelul Banffy fiind la circa 30 de minute de mers pe jos de la gara Bonțida. Programul celor 11 trenuri care circulă zilnic pe această relație este disponibil pe pagina de web a festivalului  http://www.electriccastle.ro/en/transportation

 „Îi încurajăm pe participanți să apeleze la modalitățile de transport în comun, în special la autobuzele puse special la dispoziția lor, iar noi suntem pregătiți chiar să suplimentăm numărul acestora dacă se va dovedi necesar, având în vedere interesul public foarte mare pentru eveniment. Cei care doresc însă să vină cu mașina vor avea la dispoziție trei parcări special amenajate, dintre care una în imediata apropiere a zonei de campare”, a declarat Andi Vanca, reprezentant PR al festivalului. Parcările, cu o capacitate totală de cca 1500 de mașini, vor fi păzite pe toată durata evenimentului.

Spectatorii care doresc să se cazeze în Bonţida pe durata celor trei zile ale festivalului, pot opta pentru două variante. Prima se referă la cazarea în corturi, zona de campare fiind amenajată în apropierea castelului Banffy din Bonțida, aceasta putând susţine până la 5.000 de persoane cărora le vor fi asigurate toate facilitățile necesare: duşuri, toalete, cutii de valori şi servicii de pază. De asemenea, pe site-ul festivalului există o listă a cetăţenilor din zonă dispuşi să închirieze camere.

Totodată, fiind un eveniment cu un mare aflux de persoane, în arealul festivalului va fi amenajată o zonă în care meșterii populari care activează în cadrul Asociaţiei Produs de Cluj și antreprenorii locali vor putea să-şi comercializeze produsele tradiționale, acest târg contribuind la dezvoltarea zonei.

Reamintim în acest context faptul că, pe parcursul celor trei zile ale festivalului de muzică electronică, pe cele patru scene amenajate în incinta castelului vor evolua 90 de trupe și artiști români și străini consacrați, conform listei anexate. De asemenea, pe întreaga durată a festivalului vor avea loc evenimente complementare precum proiecții de film, workshop-uri pentru producții audio-video cu traineri acreditați din Ungaria și Belgia, concursuri sportive, târguri de haine și bijuterii unicat și sesiuni de autografe cu artişti.

Abonamentele cu anticipație la Electric Castle costă 135 de lei pentru toată perioada festivalului sau 60 de lei pe zi și pot fi achiziționate atât prin rețeaua de casierii, cât și direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației „Electric Castle Festival” disponibilă pentru Android și iPhone. În ziua evenimentului, prețul abonamentului va fi de 170 de lei sau 80 de lei pe zi.

Informaţii suplimentare referitoare la desfăşurarea festivalului pot fi obţinute de la departamentul PR al Festivalului „Electric Castle”, la numărul de telefon 0733-070009.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Pinterest