CFR VICTORIE DE ZILE MARI SI IN NOUL AN

Echipa lui Dan Petrescu s-a impus in fata adversarilor cu doua goluri marcate de Vincius si Mailat revenind pe primul loc la liga I.A inceput cu forte mari inca din prima repriza, cand la minutul 26 s-a deschis scorul.
În minutul 59 al partidei din Gruia, cea dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna, Culio i-a pasat în careu lui Sebastian Mailat. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a întors în careu, a încercat să se debaraseze de adversar și a șutat direct pe spațiul porții.
CFR a ratat un penalty, prin argentinianul Juan Culio, în min. 75, şutul său fiind apărat de portarul italian Alessandro Caparco. Incheindu-se “duelarea” celor două echipe cu 2-0 pentru gazde.
Dan Petrescu: ”D-asta am cumpărat aceşti jucători, pentru că au valoare. E devreme încă să ne exprimăm, dar sunt mulţumit de toţi cei trei. După pregătire am zis că Ioniţă şi Mailat parcă joacă de o viaţă aici. Au bătut lovituri libere, au combinat, au pasat. Şi Ţucudean a făcut un meci bun, păcat că nu a marcat. În etapa următoare, joacă echipele de pe primele două locuri, e cel mai important meci al campionatului. Sunt orgolii mari, fiecare echipă îşi doreşte să câştige. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, pentru a obţine un rezultat bun. Pentru că Steaua are un mijloc incredibil, chiar dacă lipsesc Alibec şi Gnohere, lotul lor e puternic şi pot suplini pe oricine”
La CFR au debutat 4 jucători: Ţucudean, Ioniţă, Bordeianu şi Costache.

Ancuta Marcus

Leave a Reply