CELE MAI BUNE LOCALURI ȘI EVENIMENTE, PREMIATE LA CLUJLIFE AWARDS

După o lună în care publicul a avut ocazia de a-și exprima voturile, așteptarea a luat sfârșit, iar pe 4 februarie au fost decernate premiile anuale ale ClujLife, împărțite în două mari secțiuni: localuri și evenimente.

În total s-au înregistrat 10.338 de voturi la cele 15 categorii existente. Aceste premii reprezintă modalitatea ClujLife de a răsplăti eforturile organizatorilor de evenimente, ale patronilor de localuri sau a altor specialiști în domeniul de marketing.

Pentru categoria localurilor, titlul de „Cel mai remarcant debut” a fost primit de coffee shop-ul Narcoffee, cel mai bun loc de petrecere a fost declarat /Form Space, cea mai apreciată cafenea este celebra Meron, iar cel mai apreciat pub a fost votat Booha Bar.

În ceea ce privește locurile care servesc și mâncare, cel mai apreciat bistro a fost Casa TIFF, cel mai apreciat restaurant Klausen Burger, Big Belly a luat titlul de cel mai bun local de livrare la domiciliu, iar cel mai apreciat comerciant de Street Food a fost Moldovan, care a primit un premiu special din partea Street Food Festival și Donau Invest.

La categoria de evenimente, cel mai apreciat festival cu un public de peste 50 000 de persoane a fost Untold. Cel mai apreciat festival de muzică a fost declarat Mioritmic și Jazz in the Park a primit titlul de cel mai apreciat festival culturalo-socialo-artistic. Concertul celor de la Depeche Mode a fost cel mai apreciat concert al anului, Noaptea Muzeelor cel mai bun eveniment cultural, iar Alandala Day&Night cel mai bun concept de party. Asociația Beard Brothers a primit titlul de cei mai apreciați organizatori de evenimente.

ClujLife Awards se află la a opta ediție. Au fost oferite premii și votanților, prin tragere la sorți, constând în vouchere la Clever Taxi sau abonamente la cele mai importante festivaluri ale Clujului.

Iancu Timea

Leave a Reply