Campania 40 de zile pentru Viață de la Cluj, pentru stoparea avorturilor, este conectată acum la întreaga Lume

De această dată, mișcarea 40 de zile pentru viață, pentru stoparea avorturilor, are cea mai mare amploare din totdeauna, fiind prezentă în peste 375 de orașe din întreaga Lume. Campania pro-viață începe din nou în data de 27 septembrie, la Cluj-Napoca și se va desfășura în fața Clinicii de Ginecologie I, până în 5 noiembrie.

Coordonatorii campaniei au anunțat că acum există și o aplicație care conectează toți creștinii de pe mapamond la ultimele noutăți în materie de stopare a avorturilor, la o bază de date cu întrebări și răspunsuri importante, care pot să salveze vieți.

“Eu îmi iubesc așa de mult fetița, înseamnă că trebuie să iubesc și ceilalți copii. Așa am ajuns să-i spun lui Dan că o să vin și eu în stradă, că o să stau să mă rog, pentru că viața are valoare. A fost o experiență foarte bogată, au fost tot felul de oameni care ne-au încurajat, alții ne-au descurajat. Am stat și am mijlocit cu bărbații noaptea și Dumnezeu ne-a schimbat inima într-un mod deosebit. Oamenii care susțin pro-alegerea spun că embrionul e foarte mic comparat cu omul mare. Dar și o fetiță de 1 an e incomparabil mai mică decât un om matur. Un alt argument: gradul de dezvoltare al embrionului față de un om matur. Și o fetiță e mai puțin dezvoltată emoțional, dar ajunge să experimenteze dragostea și alte sentimente atunci când crește. Din păcate prima victimă a avortului e femeia și ne rugăm ca bărbații să-și asume responsabilitatea de a-și crește copiii și familia”, a declarat Andrei Lazurcă, coordonatorul campaniei la nivel de Cluj.

“Noi degeaba trăim dacă alegem moartea, dacă națiunea noastră moare spiritual zilnic prin asemenea alegeri. Noi alegem viața prin Isus Hristos și Dumnezeu, în ascultare. Sunt sigur că și ateii își dau seama că atunci când faci alegeri greșite, plătesc. Corpul tău e alegerea ta, dar ce alegi? să-ți ucizi copilul? Putem să spunem că am făcut 23 milioane de avorturi în România și că ne merge extraordinar de bine? Există vreo țară care poate spune că la ea curge lapte și miere pentru că s-a avortat? Vedem în societatea noastră care sunt rezultatele alegerilor greșite. Mulți am fost la protestele Rezist, din cauza corupției, din cauza lui Dragnea, dar poți să condamni cu adevărat asemenea oameni când noi suntem în stare de ceva mult mai grav? Când noi ca societate permitem unei mame să își omoare popriul copil? Tot la protestele Rezist am văzut mulți creștini uniți pentru o cauză, care nu se întrebau dacă ceilalți cu care protestează sunt atei, păgâni etc. pe când aici e interesant câte motive am auzit pentru ca oamenii să nu se alăture campaniei: că unul cântă cumva, că altul e ortodox, că altul e baptist… De ce stăm în stradă? e o datorie pe care o avem, să fim lumina lumii. Nu facem asta ca să ne vadă lumea, pentru că nu am fost aplaudați. Acum o săptămână-două am aflat că la Ginecologie 1 era o mamă deja în cabinetul de avort, ne-a văzut, dar în cabinet a decis să nu facă avortul pentru că ne-a văzut. Nu știm de câte ori s-a întâmplat acest lucru în Baia Mare, Timișoara etc. La Gherla am aflat că se fac 5 avorturi în fiecare săptămână, când am stat în campanie aici au fost 1-2.”, a spus Iulia Călinescu, coordonator național al campaniilor.

Prima aplicație socială pro life poate fi accesată acum și pe smartphone și pe Iphone.

Participanţii la acţiune s-au adunat, marţi seara, la Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa complexului de clinici unde funcţionează şi Clinica de Ginecologie nr. 1, având asupra lor pancarte în limbile română, maghiară şi franceză cu mesaje precum „Orice fiinţă umană are dreptul la viaţă”, „Fii o voce pentru cei fără voce”. „Alege viaţa”, „Să ne rugăm pentru sfârşitul avortului”, „Există iertare şi vindecare după avort”, „Viaţa începe la concepţie”. Ei s-au rugat şi au cântat cântece religioase.

Deja se văd o parte din rezultate. Preoții implicați povestesc cum femeile decise că fac avort se răzgândesc în ultimul moment atunci când primesc ajutor din partea membrilor campaniei și când află cum se petrece de fapt intervenția.

40 de zile7 40 de zile6 40 de zile5 40 de zile3 40 de zile2 40 de zile4 40 de zile1

Leave a Reply