Bavaria Tour răsplătește fidelitatea clienților cu lansarea Cardului de Fidelitate pentru excursii spectaculoase în 2018

Câți dintre noi nu am avut discuții cu prietenii și familia la început de 2018 despre vacanța de vis pe care ne-o dorim în acest an, cu gândul la ofertele frumoase pe care le au agențiile de turism, destinate celor care își rezervă din timp biletele… Bavaria Tour, cu experiență de 10 ani în domeniul turistic, ne oferă posibilitatea să avem servicii de calitate nemțească în cele mai variate destinații, de la frumoasele mănăstiri ale Moldovei la însoritul și somptuosul Dubai.
La fel ca orice om, agenția de turism apreciază și recompensează fidelitatea, astfel încât a lansat în premieră Cardul de Fidelitate Bavaria Tour, ce cuprinde multe beneficii precum și un voucher de 100 lei pentru prima rezervare făcută în 2018.
Cu Cardul de Fidelitate Bavaria Tour câștigați în timp ce vă relaxați, acumulând puncte la fiecare excursie achitată. Acestea se transformă ulterior în reduceri de până la 500 euro. Posesorii cardului primesc totodată reduceri la excursii opționale, menționate la fiecare program în parte, Asigurare complexă de călătorie, bonusuri, mini vacanțe la munte și la mare, acces la prelansările de oferte, consilier personal de vacanțe, set de cataloage gratuite anual, prioritate la informarea cu privire la ofertele Bavaria Tour, periodic posibilitatea de a câștiga premii atractive prin tragere la sorți și participarea la promoțiile Bavaria Tour dedicate în exclusivitate clienților fideli.
De asemenea, Bavaria Tour ne pune deja la dispoziție oferta completă pentru Circuite Turistice și Programe Seniori 2018.
Puteți trăi pe propria piele splendoarea Asiei printr-un circuit minunat, de 8 zile, în Thailanda, pentru doar 243 de euro. Oferta include și bilet de avion, cazare la hoteluri de 4 stele atent verificate și multe alte avantaje. Plecările se fac în 26.02.2018, 05.06.2018, 07.08.2018, respectiv 09.10.2018.

O ofertă de nerefuzat o reprezintă și circuitul planificat pentru Turcia Coasta Licia, tot pentru 8 zile, cu Avion inclus, de la 49 euro.

Circuitul prin luxosul Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi, pe timp de 7 zile, este asigurat de la doar 299 euro.

Iubitorii locurilor sfinte trebuie să încerce să ajungă la Israel, unde un circuit de 6 zile cu demipensiune este oferit de Bavaria Tour de la 289 euro. Traseul include vizitarea Ierusalimului, Betleemului, a Mării Galileii, a Mării Moarte, a Nazaretului, Capernaumului și a râului Iordan.

În vecinătatea Israelului se află Egiptul, o altă destinație favorită a românilor. O croazieră pe Nil de 12 zile pe un vapor de 5 stele, cu tot cu bilet de avion inclus, pornește de la doar 494 euro și include, printre altele, vizitarea  Luxorului, a Văii Regilor și a Templului Karnac.

 

Leave a Reply