Ai o casa de dimensiuni reduse? Utileaz-o cu o canapea extensibila de 2 locuri!

Design, confort si functionalitate. Acestea sunt cele 3 criterii care ne influenteaza decizia de cumparare a unei canapele pentru propria locuinta. Din acest trio, aspectul vizual este elementul care deseori ne atrage privirea intr-un magazin de mobila. Desigur, o asemenea tendinta este perfect justificata din moment ce traim in perioada de glorie a industriei Home & Deco, invadata de numeroase stiluri care mai de care mai atragatoare – de la stilul clasic extrem de elegant la stilul nordic si foarte confortabil, pana la nonconformistul stil industrial.

 

La o a doua privire, insa, confortul este cel care ia locul designului. Chiar daca iti place, spre exemplu, o canapea extensibila de 2 locuri pentru modul in care arata, in momentul in care te vei aseza pe ea pentru a o proba si vei simti ca nu e suficient de confortabila, cu siguranta te vei orienta spre un alt model in urmatoarea secunda. Pana aici, totul e limpede. Dar, in ultima instanta, inainte de a face achizitia finala, intervine un element surpriza pe care e posibil sa-l fi ignorat in prealabil. Este vorba despre principiul functionalitatii si ergonomiei. Cu alte cuvinte, nu poti amplasa o canapea extensibila de 3 locuri intr-o camera al carei spatiu nu-ti permite extinderea cu usurinta a acesteia. Care ar mai fi utilitatea sa, in acest caz?

 

Din fericire, la ora actuala exista pe piata atat modele de canapele extensibile triple, cat si modele de canapea extensibila de 2 locuri care se vor incadra cu succes, in functie de situatie, atat intr-o casa mai spatioasa, cat si intr-una de dimensiuni reduse. Unul dintre locurile de referinta unde gasesti diverse modele de canapea extensibila de 2 locuri pentru apartamente mici sau garsoniere, la cel mai bun raport calitate-pret, este magazinul online Alberta Casa.

 

Descopera, in cele ce urmeaza, doua dintre cele mai populare modele de canapea extensibila 2 locuri disponibile pe site-ul acestui furnizor de top din Romania!

 

 

 

Canapea extensibila 2 locuri Vogue

Specificatii tehnice:

– canapea extensibila 2 locuri de inalta calitate, tapitata cu material textil in diverse nuante de bej (cu sau fara motive florale);

– structura metalica prevazuta cu plasa de arcuri de tip relaxa si poliuretan;

– sistem ingenios de extindere, printr-o miscare lina si silentioasa (se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata);

– mecanism simplu de strangere in pozitia de zi, prin actionarea asupra mijocului patului nou format (se ridica mijlocul patului in sus, iar acesta se va glisa strangandu-se cu usurinta);

– lada pentru depozitarea lenjeriei de pat, pozitionata sub sezut.

 

Canapea extensibila 2 locuri Stockholm

Specificatii tehnice:

– canapea de culoare gri;

– extensie de dormit cu grosimea de 14 cm (prin deplasarea sezutului si a spatarului sub somiera);

– saltea pentru extensie inclusa;

– sezut si spatar realizate din burete;

– made in Italy.

 

Modelele prezentate mai sus, precum si toate celelalte disponibile pe site-ul Alberta Casa, sunt livrate in stare neasamblata, insotite de toate instructiunile necesare montarii facile.

 

 

 

Lasă un răspuns