Acțiunea OFL Cluj și OFL Cluj-Napoca ”Dăruind, primim lumină!”

Organizația Femeilor Liberale Cluj, alături de colegele din OFL Cluj-Napoca, a revenit și în acest an la Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca la Secția de Pediatrie Oncologică, înainte de sărbători, cu cadouri pentru copiii aflați acolo. Acțiunea ”Dăruind, primim lumină!” este la a opta ediție și se adresează copiilor care înainte de Paști se află internați în spital.

Doamnele din OFL au adus dulciuri, fructe și alte lucruri necesare copiilor. În acest an, ne-am bucurat de prezența colegei noastre, doamna Cătălina Culipei, președinta OFL Suceava.

Mulțumim cadrelor medicale care ne primesc în fiecare an, mulțumim Fundației ”Dardai Ionuț Dan” pentru că este de fiecare dată alături de noi, mulțumim colegelor din OFL Cluj pentru mobilizarea și implicarea lor în această acțiune de suflet. Cu acest prilej, OFL Cluj le-a sărbătorit în avans pe doamnele doctor, oferindu-le flori și urându-le un călduros și sincer “La mulți ani!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății care se sărbătorește în fiecare an în 19 aprilie.

Suntem în al 8-lea an în care, înainte de Paști, venim să le aducem un zâmbet acestor minunați copii și ne bucurăm de fiecare dată de lumina de pe chipurile  lor. Toate acțiunile noastre pentru copii au fost făcute din dorința de a le lumina zilele dinaintea sărbătorilor, zile pe care ei sunt obligați să le petreacă departe de casă, în spital. La fiecare vizită le-am promis că vom reveni și, până în acest an, am reușit să ne respectăm promisiunea. Vom fi prezente de fiecare dată acolo unde putem aduce mulțumire și mai ales, zâmbete!

Leave a Reply